Messi-exit i mesterligaen tross kanonkule – PSG enkelt til kvartfinale

Barcelonastjernen Lionel Messi scoret ett mål, men misset også på en straffe som kunne gitt 2–1 og spenning oppgjøret. PSG vant sammenlagt åttedelsfinalen i mesterliga med 5–2. Foto: Christophe Ena / AP / NTB
Barcelonastjernen Lionel Messi scoret ett mål, men misset også på en straffe som kunne gitt 2–1 og spenning oppgjøret. PSG vant sammenlagt åttedelsfinalen i mesterliga med 5–2. Foto: Christophe Ena / AP / NTB Foto: NTB

Lionel Messi scoret et kunstmål, men Barcelona var likevel sjanseløse mot Paris Saint-Germain i mesterligaens åttedelsfinale. 1-1 onsdag ga 5-2 sammenlagt.

PSG hadde med seg 4-1-seier fra det første møtet, og dermed var oppgaven meget vrien for Barcelona i returkampen onsdag.

Kylian Mbappé gjorde 1-0 på straffe før Lionel Messi utlignet til 1-1 på et kanonskudd fra langt hold. Messi misset også et straffespark i første omgang.

Barcelona har utført fotballmirakler tidligere. Den 8. mars for fire år siden lå klubben under 0-4 etter bortekampen mot nettopp PSG, men slo til med 6-1 på eget gress og avanserte med 6-5 sammenlagt. Noe nytt mirakel ble det ikke onsdag.

Denne gangen skulle altså 1-4 snus på fremmed gress i den franske hovedstaden. Det klarte Messi & co. ikke.

Personvernpolicy