Både scoring og målgivende for Zuccarello i Wild-seier

Minnesota Wilds Mats Zuccarello (36) feirer sin 1–0 scoring sammen med lagkameratene Kirill Kaprizov (97), Victor Rask (49), Matt Dumba (24) og Jared Spurgeon (46). Wild vant til slutt 5–1 over Arizona Coyotes. Foto: Rick Scuteri / AP / NTB Foto: NTB

Mats Zuccarello bidro med både scoring og målgivende da Minnesota Wild slo Arizona Coyotes 5–1.

Zuccarello åpnet scoringskontoen for Wild etter 4.27 i første periode i NHL-kampen natt til lørdag norsk tid. Nordmannen var tilbake med både mål og målpoeng etter at det klassiske håndleddsskuddet fant veien ned i høyre hjørnet av buret.

Deretter scoret Brad Hunt og Nick Bjugstad for Wild, som kunne gå til pause med 3–0. Zuccarello hadde andreassist på 3-0-scoringen.

I andre periode ble det med ett mål av Jordan Greenway for Wild. I tredje periode noterte Coyotes seg for en redusering, mens Wild fikk sitt femte mål ved Kevin Fiala.

Sluttresultatet ble dermed 5–1. Mats Zuccarello fikk totalt 18 minutter og 55 sekunder på isen og totalt to målpoeng.