Klart Elverum-tap i Paris

Elverum og Thomas Solstad, her fra NM-finalen mot Nærbø i desember, tapte stort mot PSG. Foto: Fredrik Hagen / NTB Foto: NTB

Elverum yppet seg i starten, men ble etter hvert fullstendig overkjørt av Paris Saint-Germain og tapte 29-44 i tirsdagens mesterligakamp i håndball.

Egentlig skulle kampen ha vært spilt i Elverum, men norske coronaregler gjorde at den ble avviklet i PSGs hjemmearena. Etter at «hjemmelaget» fra Norge tok føringen 3-1, ble det ganske raskt klart at seieren skulle gå i fransk favør.

Elverum hang med til 6-6, men ble fraløpt i siste halvdel av første omgang. De bommet også på mange skudd på veien mot PSG-ledelse 19-12 til pause.

Elverum og keeper Thorsten Fries viste tendenser, men ble flere hakk for små for det franske storlaget. Kantspilleren Dylan Nahi scoret åtte mål og bidro sterkt i 15-målseieren.

Toppscorer for Elverum var Endre Langaas med fem mål.

Kampen var uten særlig stor betydning for utfallet av gruppespillet i mesterligaen. Elverum ender uansett sist i gruppe A, mens PSG tar 2.- eller 3.-plassen.

Det betyr at Elverum møter ubeseirede Barcelona fra gruppe B i åttedelsfinalen. PSG møter Kiel, Nantes eller Celje.