Zuccarello kåret til ukens spiller i NHL

Den norske ishockeyspilleren Mats Zuccarello er kåret til ukens spiller av NHLs spillerorganisasjon etter to mål og seks målgivende pasninger i forrige uke. Her feirer Zuccarello mål i kampen mot Colorado Avalanche 24. februar. Foto: David Zalubowski / AP / NTB
Den norske ishockeyspilleren Mats Zuccarello er kåret til ukens spiller av NHLs spillerorganisasjon etter to mål og seks målgivende pasninger i forrige uke. Her feirer Zuccarello mål i kampen mot Colorado Avalanche 24. februar. Foto: David Zalubowski / AP / NTB Foto: NTB

Den norske ishockeyspilleren Mats Zuccarello er kåret til ukens spiller av NHLs spillerorganisasjon etter to mål og seks målgivende pasninger i forrige uke.

Mats Zuccarello kastet ikke bort tiden da han igjen var å se i lagoppstillingen til Minnesota Wild, bemerker NHLPA i kåringen. Nordmannen mistet startet av sesongen på grunn av skade i håndleddet, men han har vært suveren etter skadeavbrekket.

I tillegg til de åtte målpoengene på fire kamper, nådde 33-åringen også 400 poeng totalt i NHL-karrieren i uken som gikk.

Natt til søndag vartet Zuccarello opp med en lekker målgivende pasning mellom en rekke motspillere. Den nådde Matt Dumba, som sikret seier til Wild med sekunder igjen av forlengningen i kampen mot LA Kings.

– Det viste seg at «Zuccy» klarte å finne meg. Han hadde øyne i bakhodet. Jeg vet ikke hvordan han så meg mellom alle de spillerne, sa Dumba etter kampen.

Zuccarello var tilbake etter skaden 16. februar og har raskt utviklet et godt samspill med lagkameratene Kirill Kaprizov og Victor Rask.

– De har veldig mye selvtillit, har Wild-trener Dean Evason sagt om trioen til NBC Sport.

Natt til tirsdag spiller Minnesota Wild mot Vegas Golden Knights.

Personvernpolicy