Tiger Woods er ved «godt mot» etter vellykket behandling

Tiger Woods var alene i bilen, som rullet rundt da han kjørte av veien. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP / NTB
Tiger Woods var alene i bilen, som rullet rundt da han kjørte av veien. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Golfstjernen Tiger Woods har fått oppfølgende behandling for skadene han fikk i bilulykken i Los Angeles tirsdag og er ved godt mot, ifølge en uttalelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Han ble flyttet til Cedars-Sinai Medical Center fredag og har mottatt oppfølgende behandling etter den lengre operasjonen han gjennomgikk etter ulykken.

– Behandlingen var vellykket. Han er på bedringens vei, og han er nå ved godt mot, skriver Tiger Woods' fond TGR Foundation på Twitter.

Woods pådro seg flere åpne brudd i ulykken utenfor Los Angeles tirsdag morgen lokal tid. Under operasjonen ble en stang plassert på skinnebeinet til 45-åringen, mens skruer ble festet til ankelen.

– Tiger og hans familie vil gjerne takke dere alle for den fantastiske støtten som familien har fått de siste dagene, står det videre i uttalelsen, som avsluttes med en oppfordring om å fortsatt respektere ønsket om privatliv.

Politiet har etterforsket hendelsen, som skjedde på et område som regnes som ulykkesutsatt. Woods var alene i bilen, som rullet rundt da han kjørte av veien.