Fullt kaos rundt OL-plassene i håndball fortsetter: Utsatt avgjørelse for Sagosen og co.

Norges håndballherrer er dratt inn i det som begynner å se ut som en OL-parodi. Om 18 dager spilles kvalifiseringen, men ingen vet hvor.

Det internasjonale håndballforbundet (IHF) informerte mandag om status på de seks (tre for hvert kjønn) kvalturneringene. De norske spillerne må vente videre på beskjed om hvor de skal spille.

De fem andre turneringene går som planlagt ifølge IHF.

Kampene er satt opp helgen 12.-14. mars. Herreturneringen ble nylig flyttet fra Trondheim på grunn av innreise- og karantenebestemmelsene i Norge.

I forrige uke tydet mye på at Norge skulle spille i Montenegro. Koronasmitten er i kraftig oppblomstring der, og det kan ha påvirket IHF til å revurdere planene. Den ungarske byen Györ er lansert som et alternativ.

Norge er storfavoritt og møter Chile, Brasil og Sør-Korea. Det betyr at spillere fra tre kontinenter møtes. De to beste lagene får OL-billett.

Norges kvinner er i gruppe med vertsnasjon Montenegro, Romania og et nå plutselig ukjent lag med kamper 19.-21. mars. Fjerdelaget i denne turneringen er allerede byttet ut tre ganger i prosessen.

Det norske A-landslaget fotball for menn skal etter planen spille VM-kvalifiseringskamp mot Montenegro i Podgorica 30. mars.

Personvernpolicy