Avisene hyller «ustoppelige» Fernandes – tungt for Klopp

Bruno Fernandes er sjelden fornøyd med å bli benket, men det var definitivt god stemning mellom ham og Ole Gunnar Solskjær etter søndagens kamp. Foto: Phil Noble / Pool via AP / NTB
Bruno Fernandes er sjelden fornøyd med å bli benket, men det var definitivt god stemning mellom ham og Ole Gunnar Solskjær etter søndagens kamp. Foto: Phil Noble / Pool via AP / NTB Foto: NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær får en god start på mandagen om han leser britiske aviser til frokost. Cuphelten Bruno Fernandes er baksidestoff i de fleste av dem.

Manchester Uniteds snuoperasjon og 3-2-seier over erkerivalen Liverpool er toppstoff hos alle sportsredaksjonene i England. Bruno Fernandes avgjorde kampen med et flott frispark, og han hylles som «ustoppelig», «superinnbytter» og «briljant».

Enkelte aviser, som Metro Sport og Mirror Sport , trekker fram at Solskjær benket stjernespilleren Fernandes fra start. Det viste seg å være nøkkelen til å vinne kampen, siteres nordmannen på i Metro.

Verre er det for Liverpool-manager Jürgen Klopp, som også stjeler noen av overskriftene.

«Klopp: Vi glemte å forsvare oss» er tittelen på baksiden hos The Times.

The Daily Telegraph følger opp med «Klopp: Vi er desperate».

Liverpool er i en real hengemyr etter å ha røket ut av cupen og havnet seks poeng bak United på Premier League-tabellen. Søndag våknet Mohamed Salah med to scoringer, men det holdt ikke for Klopps lag.

Personvernpolicy