Conor McGregor ble knocket ut: – Dette tapet var tøft å svelge

Conor McGregor tapte for Dustin Poirier natt til søndag norsk tid. Foto: John Locher, File / AP / NTB
Conor McGregor tapte for Dustin Poirier natt til søndag norsk tid. Foto: John Locher, File / AP / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble ikke den returen til MMA-buret for Conor McGregor som iren hadde håpet på. I kampen mot Dustin Poirier ble han knocket ut i midten av andre runden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

For etter at Poirier hadde fått inn flere knallharde slag mot ansiktet til McGregor i midten av den andre runden, smalt iren rett ned i bakken. Noen sekunder senere var kampen ferdig, med en tydelig preget McGregor liggende.

Da hadde Poirier, som tidligere har vært midlertidig mester i lettvektsklassen, også fått inn en rekke gode spark mot beina til McGregor. Disse stanset irens offensiv.

Dermed ble det ikke den returen til MMA-buret de fleste hadde sett for seg for McGregor. I januar 2020 knocket han ut Donald Cerrone etter bare et drøyt minutt, foran 20.000 elleville fans.

– Jeg følte meg ikke så komfortabel som jeg burde være. Å være aktiv blir viktig for meg fremover. Jeg kommer snart tilbake. Dette tapet var tøft å svelge, sa McGregor.

Poirier fikk dermed sin revansje mot McGregor. De to møttes også i 2014, i McGregors fjerde kamp i UFC. Da vant McGregor på knockout etter bare ett minutt og 46 sekunder.