Ventura greide ikke cuten i California

Kristoffer Ventura sliter med å greie cuten i PGA-turneringen i La Quinta. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Kristoffer Ventura sliter med å greie cuten i PGA-turneringen i La Quinta. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter en god åpningsrunde i PGA-turneringen i La Quinta fikk Kristoffer Ventura det tungt fredag, og han greide ikke cuten etter en runde tre slag over par.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter å ha brukt 68 slag torsdag sendte hans 75-runde ham ned til delt 94.-plass. Han var tre slag fra å få spille videre. To dobbeltbogeyer ødela mye for ham.

Nordmannen spilte første runde fire slag under par og var på delt 17.-plass bare fire slag bak lederen, men etter fredagens runde var han ett slag under par og 10 slag bak lederen.

Ventura var blant dem som innledet dagen på 10. hull. Det startet brukbart, og han var ett slag under par etter fem spilte hull, takket være birdie på 12. hull. På 15. hull ble det derimot dobbeltbogey, og en ny bogey på 18. hull gjorde at han var to slag over par halvveis.

En ny birdie på 1. hull ble oppveid av en bogey på 3. hull. Ventura greide nye birdier på 5. og 8. hull, men det hjalp lite all den tid det ble bogey på 6. og dobbeltbogey på 7. hull.

Sørkoreanske Im Sung-jae er best av de 72 spillerne som får være med lørdag og søndag. Han var likt med Ventura etter første runde, men hans 65-runde fredag betyr at han er alene i ledelse, ett slag foran sine fem nærmeste rivaler.