Agüero smittet av coronaviruset

Sergio Agüero er smittet av coronaviruset. Foto: Jon Super / AP / NTB
Sergio Agüero er smittet av coronaviruset. Foto: Jon Super / AP / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester City-stjernen Sergio Agüero har avgitt positiv test på coronaviruset. Han opplyser at han har «enkelte symptomer».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Premier League-måltyven Agüero har vært i karantene den siste tiden som følge av at han hadde hatt nærkontakt med en smittet person.

I et innlegg på Twitter torsdag bekrefter argentineren at han nå selv har avgitt en positiv test.

«Etter en nærkontakt har jeg vært i selvisolasjon, og den siste testen jeg tok var positiv for covid-19. Jeg hadde noen symptomer, og jeg følger legenes anbefalinger for å bli bedre. Takk, alle sammen», skriver Agüero.

Manchester City har vært rammet av en rekke smittetilfeller denne sesongen. For en tid tilbake måtte klubbens ligamøte med Everton utsettes som følge av smitteutbruddet. Da var seks spillere rammet.

Siden har ytterligere smittetilfeller vært påvist i klubben. Aguero er det siste i rekken.

Det har den siste tiden vært et kraftig hopp i antall smittetilfeller i Premier League. En rekke kamper har blitt utsatt. Det har fått ligaledelsen til å be klubbene stramme inn etterlevelsen av retningslinjene.

Manchester City slo Aston Villa 2–0 onsdag. Mannskapet til Pep Guardiola har bare byrival United foran seg på tabellen. Med seier i hengekampen mot Everton overtar samtidig City ligaledelsen.