PSG-sjef bekrefter Messi-interesse: – Vi har en stol reservert

Lionel Messi kan være inne i sine siste måneder som Barcelona-spiller. Foto: Miguel Morenatti / AP / NTB
Lionel Messi kan være inne i sine siste måneder som Barcelona-spiller. Foto: Miguel Morenatti / AP / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelona-ikonet Lionel Messi står i disse dager fritt til å velge hvor han skal spille fra neste sesong. Paris Saint-Germain melder seg på i dragkampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den pengesterke klubben er sammen med Manchester City blitt hyppigst nevnt som Messis neste stoppested. PSGs sportssjef Leonardo toner ikke ned interessen.

– Store spillere som Messi finnes alltid på lista vår. Vi sitter ved det store bordet sammen med de andre som følger hans situasjon, og vi har en stol reservert i tilfelle av at …, sier Leonardo til magasinet Football France uten å fullføre setningen.

Etter mye tumulter endte Messi opp med å bli værende i Barcelona sist sommer. Argentineren ønsket seg vekk, men en overgang ble umulig da klubben krevde svimlende 700 millioner euro for å la ham gå.

Det er utkjøpsklausulen i Messis kontrakt. 33-åringen bestred gyldigheten, men ønsket ikke å gå til rettssak mot klubben han har vært i siden 2001.

Om bare noen få måneder kan Messi forlate katalanerne vederlagsfritt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Så langt denne sesongen står han med 14 mål og seks målgivende pasninger på 22 kamper i ulike turneringer.

Søndag ble Messi utvist for første gang som Barcelona-spiller. Det skjedde da han slo en motspiller i hodet på tampen av ekstraomgangene i 2-3-tapet for Athletic Bilbao i den spanske supercupen.

Han risikerer å bli utestengt i flere kamper.