Juventus halte i land seieren mot ti mann

Weston McKennie var en av to Juventus-spillere som måtte ut med skade i hjemmekampen mot Sassuolo søndag. Her er han i duell med gjestenes Vlad Chiriches. Foto: Marco Alpozzi, LaPresse via AP / NTB
Weston McKennie var en av to Juventus-spillere som måtte ut med skade i hjemmekampen mot Sassuolo søndag. Her er han i duell med gjestenes Vlad Chiriches. Foto: Marco Alpozzi, LaPresse via AP / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Juventus spilte en hel omgang i overtall, men trengte to sene mål for å slå Sassuolo 3-1 i Serie A søndag. Laget fikk også et par ubeleilige skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Aaron Ramsey satte inn ledermålet i det 82. minutt, før Cristiano Ronaldo fastsatte resultatet på overtid. Med seieren er det fortsatt sju poeng opp til serieleder Milan.

Juventus på fjerdeplass tok innpå Inter og Roma, som spilte 2-2 i sitt innbyrdes møte søndag.

Pedro Obiang ble utvist for en stygg takling av Federico Chiesa på overtid i første omgang.

Danilo ga Juventus ledelsen tidlig i den andre omgangen, men Grégoire Defrel utlignet. Sassuolo så lenge ut til å skulle berge poeng med ti mann.

To Juventus-spillere måtte ut med skade i første omgang. Weston McKennie haltet ut i det 18. minutt og ble erstattet av Ramsey. Paulo Dybala så ut til å ha smerter i kneet da han overlot plassen til svenske Dejan Kulusevski rett før pause.

Chiesa spilte videre med vond ankel og ble byttet ut først rett før slutt.