Inter og Juventus la press på Milan

Cristiano Ronaldo og Juventus vendte til seier mot Torino lørdag. Foto: Marco Alpozzi / LaPresse via AP / NTB Foto: NTB scanpix

Juventus lå under tidlig i byderbyet mot Torino i Serie A lørdag, men kjempet seg tilbake og vant 2-1. Inter vant også og la press på serieleder Milan.

Jens Petter Hauges lag møter Sampdoria borte søndag i det som kan by på norske dueller. Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen spiller for Genova-klubben.

Achraf Hakimi scoret to mål og Romelu Lukaku ett da Inter slo Bologna 3-1. Inter er to poeng bak byrival Milan med en kamp mer spilt. Ytterligere ett poeng bak er Juventus etter seieren i byderbyet.

Torino sjokkerte Juventus etter ni minutter da Nicolas Nkoulou fikk stå alene i boksen etter en corner og dunket inn 1-0.

Fem minutter senere kunne ledelsen blitt doblet da Andrea Belotti nydelig sendte Simone Zaza alene mot Juventus-keeper Wojciech Szczesny, men den tidligere Juventus-spissen Zaza misset sjansen.

Vendte

Juventus slet med å skape store sjanser i løpet av 1. omgang, men et drøyt kvarter etter hvilen trodde de at de hadde utlignet. Juan Cuadrado skjøt i mål fra distanse, men etter en sjekk med VAR viste det seg at en offsideplassert Leandro Bonucci hindret sikten til keeper. Målet ble ikke stående.

Men både Bonucci og spesielt Cuadrado skulle bli avgjørende da Juventus snudde matchen.

I det 77. minutt sendte Cuadrado en nydelig ball på bakre stolpe, der Weston McKennie kunne stange inn 1-1. Like før slutt var Cuadrado servitør igjen da han fant Bonucci, som headet inn vinnermålet for Juventus.

Manglet mye

– Det er vanskelig å kontrollere en kamp når man taper alle duellene, sa Juventus-trener Andrea Pirlo.

– I første omgang manglet vi aggressivitet, vi var stillestående og manglet bredde i spillet. Vi fant et nytt gir etter pause, og da kom sjansene.

Cristiano Ronaldo fikk før kampen prisen som månedens spiller i november, men han imponerte ikke lørdag.

I den tredje kampen lørdag vant Lazio 2-1 borte mot Spezia med mål av Ciro Immobile og Sergej Milinkovic-Savic.