Cavani i trøbbel etter rasistisk kommentar på Instagram

Manchester Uniteds Edinson Cavani risikerer flere kampers utestengelse etter at han på Instagram kom med en kommentar som betegnes som rasistisk. Foto: Mike Hewitt / AP / NTB.
Manchester Uniteds Edinson Cavani risikerer flere kampers utestengelse etter at han på Instagram kom med en kommentar som betegnes som rasistisk. Foto: Mike Hewitt / AP / NTB. Foto: NTB scanpix

Edinson Cavani etterforskes av det engelske fotballforbundet etter at han kom med det som oppfattes som en rasistisk kommentar på Instagram etter kampen søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Sky Sports har FA reagert etter at Cavani i en Instagram-historie kommenterte en melding fra en supporter med ordene «Gracias negrito».

Instagraminnlegget er senere blitt slettet.

Cavani kom inn som innbytter i andre omgang da Southampton ledet 2–0 over Manchester United, men sørget for to mål og en målgivende pasning da United snudde kampen og vant.

Det engelske fotballforbundet har ifølge The Telegraph bekreftet at de vil undersøke saken og be om forklaring fra Cavani. Avisen skriver at uruguayaneren brukte det samme språket som Luis Suárez brukte i 2011 og at Cavani risikerer flere kampers utestengelse. Suárez ble utestengt i åtte kamper.

Manchester United har foreløpig ikke kommentert saken.