Sterkt øyeblikk på Camp Nou da Messi hyllet Maradona etter praktmål

Lionel Messi hadde på seg en ikonisk Newell Old Boys-trøye under Barcelona-trøya si, som han viste fram i et sterkt øyeblikk etter å ha scoret i storseieren mot Osasuna. Foto: Joan Monfort/AP/NTB
Lionel Messi hadde på seg en ikonisk Newell Old Boys-trøye under Barcelona-trøya si, som han viste fram i et sterkt øyeblikk etter å ha scoret i storseieren mot Osasuna. Foto: Joan Monfort/AP/NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelonas argentinske magiker Lionel Messi tok av seg drakta og viste fram en klassisk Maradona-trøye etter å ha scoret et praktmål i storseieren over Osasuna.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble helt stille på mektige Camp Nou da Messi tok av seg Barcelona-trøya og viste at han under den hadde på seg en gammel Newell Old Boys-trøye med nummer ti.

Det er en klubb både Messi og Maradona har et forhold til. De to er Argentinas store helter på fotballbanen, med Messi som den naturlige arvtakeren etter legenden Maradona, som døde onsdag.

Messi ble stående i flere sekunder med hendene hevet til himmelen mens han så opp i en sterk gest til sin avdøde landsmann.

Øyeblikket skjedde etter at Messi hadde scoret et praktmål med et langskudd som ga Barcelona 4-0-ledelse kvarteret før full tid.