Odd-spiller testet positivt for corona – kampen mot Sandefjord søndag utsettes

Odd før eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Viking på Skagerak Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
Odd før eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Viking på Skagerak Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En Odd-spiller har testet positivt for coronaviruset etter å ha trent med laget fredag. Søndagens kamp mot Sandefjord er dermed utsatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klubben varsler selv om smittetilfellet på sine nettsider.

– Vi kan informere om at en av våre spillere har testet positivt på covid-19. I henhold til smittevernregler, blir kampen mot Sandefjord i morgen 29.11 kl. 18.00 utsatt, skriver klubben.

Konkurransedirektør Nils Fisketjønn i Norges Fotballforbund varsler at NFF må sette seg ned og finne ut hvilke konsekvenser den positive prøven får for avslutningen av eliteserien.

– Håper det går bra med han som er smittet. Vi ser på dette nå, og må få komme tilbake til hvilke konsekvenser det får for avslutningen, skriver Fisketjønn i en SMS til NTB.

Den aktuelle spilleren trente med Odd-troppen fredag.

– Spilleren følte seg uvel og fikk positivt svar i dag like før klokken fire. Det betyr at han var og trente med laget i går, som betyr at hele Odd er i karantene, sier sportssjef Tore Andersen til VG.

Klubben er blitt enig med spilleren om ikke å offentliggjøre hvem som er smittet. Spilleren skal ha det bra, og ha blitt overrasket over den positive prøven.

– Vi skal teste hele gruppa, og vi jobber med å løse det i samråd med legen nå. Ingen andre har merket noe til symptomer, sier Andersen til VG.