Hergeirsson freste på veien: Herrem-show i 29-26-seier

Norges Camilla Herrem er i form før EM og scoret en rekke ganger mot Danmark torsdag. Foto: Bo Amstrup / NTB Foto: NTB scanpix

Camilla Herrem fortsatte herjingen med Danmark da de norske håndballjentene torsdag vant 29-26. Det var siste testkamp før EM-starten neste uke.

Hun stoppet på sju mål. Onsdag scoret Herrem på sju av åtte skudd mot samme motstander. Til sammen har hun 62 mål på 26 kamper mot Danmark.

Norge viste i perioder hvorfor laget er EM-favoritt hos mange håndballeksperter, og vanligvis blir laget bedre jo lenger ut i mesterskapene man kommer.

Dette var Norges 13. strake seier over Danmark siden november 2014. Det norske spøkelset er i ferd med å bli gigantisk for de danske spillerne.

Kort før slutt var landslagssjef Thorir Hergeirsson sint i en timeout.

– Slutt å kaste bort ballen! Vi skal trene på å lede kampen ut, freste han etter en dårlig norsk periode.