Rekken uten seirer fortsatte for Berge og Sheffield United – tapte 0-1 for West Ham

Sébastien Haller og West Ham senket Sheffield United med 1-0 søndag. Foto: Cath Ivill/AP/NTB.
Sébastien Haller og West Ham senket Sheffield United med 1-0 søndag. Foto: Cath Ivill/AP/NTB. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Med 0-1-tap for West Ham søndag har ikke Sander Berge og hans Sheffield United vunnet en eneste av de ni første kampene denne Premier League-sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Noe må for alvor skje i Sheffield United-leiren hvis ikke Berge og Co. skal rykke ned til mesterskapsserien. Bare to ganger tidligere har et lag stått med ett poeng etter sine ni første PL-kamper, og både Manchester City (1995-96) og Sheffield Wednesday (1999-2000) rykket ned.

Det eneste poenget Chris Wilders mannskap har fått med seg på de første ni kampene kom med uavgjort hjemme mot nyopprykkede Fulham.

– Premier League er brutal. Du blir straffet når du ikke viser nok kvalitet. Det var en tett kamp som ble avgjort av en fabelaktig avslutning, sa Sheffield United-manager Chris Wilder til BBC.

– Dette er en berg-og-dalbaneklubb, og i øyeblikket går ikke ting vår vei, men vi må bare stå på. Vi kommer ikke til å få noe gratis.

I oppgjøret mot West Ham var tabelljumboen påskrudd fra start og skapte sjanser ved både George Baldock og Oliver McBurnie, men fikk ikke betalt for strevet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I stedet var det West Hams toppscorer Sebastian Haller som tok saken i egne hender. Like før timen spilt kastet Sheffield United-forsvaret seg ned for å blokkere et skudd fra Pablo Fornals. Returen ble plukket opp av Haller, som hamret inn 1-0 med vristen fra 16 meter.

Sheffield United klarte ikke å overliste Lukasz Fabianski i West Ham-buret og måtte igjen se motstanderen gå av banen som vinner.

– Jeg er svært fornøyd med at vi tok tre poeng. De har mange gode spillere og en god manager, men jeg vet hvordan det er når man havner i en tapsrekke, sa West Ham-manager David Moyes til Sky Sports.