Coronasmitte i Jerv gir flere utsettelser i 1. divisjon – LSK må også i karantene

Jerv har fått en spiller med coronasmitte. Siden laget møtte Lillestrøm onsdag, må også sistnevnte i karantene. Foto: Terje Pedersen / NTB
Jerv har fått en spiller med coronasmitte. Siden laget møtte Lillestrøm onsdag, må også sistnevnte i karantene. Foto: Terje Pedersen / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Jerv har igjen en spiller med påvist coronavirus. 1.-divisjonslaget blir dermed sendt ut i ti dagers karantene. Det samme skjer med Lillestrøm.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Grimstad-klubben opplyser om smittetilfellet på sine nettsider.

Nyheten kom få timer etter at Åsane i samme divisjon måtte ta tilsvarende grep etter en positiv test fra en av sine spillere.

Lagene skulle egentlig møtt hverandre på Levermyr lørdag. Den kampen er utsatt, men det blir ikke den eneste utsettelsen for Jerv og Åsane i sesonginnspurten.

Lillestrøm må også belage seg på karantenetid. Romerikingene spilte mot Jerv onsdag.

– Dette er så ferskt at akkurat nå reflekterer jeg bare over hvordan vi skal sørge for at alle er godt informerte internt, sier sportssjef Simon Mesfin i LSK til Eurosport.

Søndag skal opprykksjagende LSK etter planen møte KFUM Oslo hjemme på Åråsen. Etter det har tabelltoeren to kamper igjen mot HamKam (b) 28. november og Grorud (h) 5. desember.

Jerv var i september første klubb i norsk toppfotball som fikk en spiller smittet med coronavirus. Den gang måtte laget utsette tre seriekamper.