Klopp: Lang skadeliste gir ingen grunn selvmedlidenhet

Liverpool-manager Jürgen Klopp sier at lagets lange skadeliste ikke gir noen grunn til selvmedlidenhet foran oppgjøret mot Leicester søndag. Foto: Luca Bruno / AP / NTB
Liverpool-manager Jürgen Klopp sier at lagets lange skadeliste ikke gir noen grunn til selvmedlidenhet foran oppgjøret mot Leicester søndag. Foto: Luca Bruno / AP / NTB Foto: NTB scanpix

Manager Jürgen Klopp sier at Liverpool ikke har noen grunn til å synes synd på seg selv på grunn av lagets lange og vonde skadeliste.

De regjerende mesterne holder tredjeplassen i Premier League, ett poeng bak søndagens motstander Leicester. Liverpool har fått en skrekkelig skadeliste den siste tiden, spesielt blant forsvarsspillerne.

– Det finnes ingen sesonger hvor du ikke har skadeproblemer, sa Klopp på fredagens pressekonferanse foran Leicester-møtet.

Kaptein Jordan Henderson og midtstopper Joe Gomez er de nye på listen etter de siste landskampene Fra før er blant andre stopperen Virgil van Dijk og backen Trent Alexander-Arnold langtidsskadd.

– Det er alltid det samme, men nå er det litt annerledes fordi mange av spillerne i samme posisjon er skadd og alvorlig skadd. Det gjør det vanskeligere, sier Klopp.

– Ingen her synes synd på seg selv. Det er bare slik det der. For øyeblikket har dette truffet oss, men snart finner man en løsning, fortsetter tyskeren.

Også i den offensive biten sliter Liverpool. Kantspilleren Mohamed Salah er i isolasjon etter å ha testet positivt på koronaviruset to ganger. Han har vært i brorens bryllup i Egypt og kan ha blitt smittet der.

Klopp sier at uansett hvem som stiller i startelleveren, er det muligheter.

– Vi har spillere tilgjengelig, og så lenge vi har elleve spillere, skal vi kjempe om tre poeng med alt vi har, sier han.

Personvernpolicy