Flere spørsmålstegn for Solskjær før WBA-kampen

Marcus Rashford skadet skulderen i 3-1-seieren over Everton for snaut to uker siden. Foto: Clive Brunskill / AP / NTB
Marcus Rashford skadet skulderen i 3-1-seieren over Everton for snaut to uker siden. Foto: Clive Brunskill / AP / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United jakter lørdag sin første hjemmeseier i høstens Premier League mot West Bromwich. Det kan skje uten flere sentrale spillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manager Ole Gunnar Solskjær kom fredag ettermiddag med en skadeoppdatering for troppen etter landslagsoppholdet.

– Luke Shaw, Jesse Lingard og Phil Jones er de eneste som ikke kan trene. De fleste kunne trene i dag, så det ser bra ut, sa Solskjær, som samtidig har en rekke usikre kort foran lørdagens kamp.

– Det er noen mulige og noen usannsynlige. Marcus (Rashford) trente for første gang i dag, og forhåpentlig får han ingen reaksjon på det. Eric Bailly og Marcos Rojo trente for første gang på over en måned og er ikke klare. Victor (Lindelöf) må vi sjekke i morgen. Ryggen hans er ikke bra.

Det betyr sannsynligvis at Anthony Martial er spilleklar etter å ha hatt problemer med ryggen under landslagssamlingen med Frankrike. Harry Maguire skal ha fått en smell i foten, men United-kapteinen er klar til dyst.

Det ventes også at Mason Greenwood er spilleklar, mens Alex Telles er tilbake etter å ha testet positivt på koronaviruset.

West Bromwich-manager Slaven Bilic bekreftet tidligere fredag at noen av hans spillere har testet positivt for korona før lørdagens kamp mot Manchester United.