Medvedev utklasset Djokovic og tok seg til semifinale

Daniil Medvedev er semifinaleklar i ATP-mesterskapet etter å ha slått Novak Djokovic i strake sett. Foto: Frank Augstein, AP / NTB
Daniil Medvedev er semifinaleklar i ATP-mesterskapet etter å ha slått Novak Djokovic i strake sett. Foto: Frank Augstein, AP / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Daniil Medvedev er klar for semifinale i ATP-mesterskapet i tennis etter å ha utklasset verdensener Novak Djokovic 6-3, 6-3 i gruppespillet onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Russeren har vunnet sine to første kamper i strake sett og er garantert plass i semifinalen før den siste gruppekampen mot Diego Schwartzman fredag.

Medvedev deltar i sesongfinalen for annen gang. I fjor tapte han alle sine tre gruppekamper.

Medvedev brøt Djokovics serve tre ganger på rad fra 3-3 i første sett. Dermed var han på god vei til seier med 6-3, 3-0.

– Jeg servet godt og spilte trygt i de avgjørende øyeblikkene. Derfor vant jeg, sa Medvedev.

Djokovic, som har vunnet turneringen fem ganger, må slå Alexander Zverev fredag for å ta seg til semifinale. Zverev holdt liv i sine sjanser med seier over Schwarzman onsdag. Argentineren har tapt begge sine kamper og er uten mulighet til avansement.

I den andre gruppa er Dominic Thiem semifinaleklar. Rafael Nadal møter Stfanos Tsitsipas torsdag i duell om den andre semifinaleplassen.