Solbakken: – Har hatt mer enn nok med å fordøye det som skjedde

Ståle Solbakken snakker for første gang siden avskjeden i FC København, men vil ikke åpne opp det som skjedde da han fikk sparken i klubben.
Foto: Liselotte Sabroe / NTB
Ståle Solbakken snakker for første gang siden avskjeden i FC København, men vil ikke åpne opp det som skjedde da han fikk sparken i klubben. Foto: Liselotte Sabroe / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ståle Solbakken er ennå ikke klar for å snakke om sparkingen i FC København. Han teller fortsatt til ti og har vært hjemme i Norge en periode.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det forteller den norske fotballtreneren i Hamar Arbeiderblads podkast Puckpodden. Solbakken har oppholdt seg på Hamar den siste tiden og snakket tirsdag for første gang offentlig siden han fikk sparken i storklubben FCK for en måned siden.

Han vil imidlertid ikke si noe om det som skjedde i klubben der han har hatt stor suksess som hovedtrener i to perioder.

– Nei, ikke ennå. Jeg skal nok uttale meg når den tid kommer. Men jeg skal fortsatt telle litt til ti, og så kommer sikkert den dagen også. Akkurat nå har jeg nytt Hamar-livet en ukes tid. Og så blir det vel tilbake til Danmark i løpet av uken. Kone og datter bor jo der, og det er nok der vi kommer til å ha tilholdssted, sier Solbakken.

Nyheten om at han var ferdig i FC København sendte sjokkbølger gjennom deler av Fotball-Europa. Umiddelbart ble han av eksperter lansert som erstatter for Lars Lagerbäck i Norge-jobben. Heller ikke det vil Solbakken si så mye om.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Nei, det har jeg ikke tenkt noe på. Jeg har overhodet ikke tenkt på landslaget. Jeg har hatt mer enn nok med å fordøye det som skjedde for en måned siden. Og i disse koronatider har det også vært andre ting å tenke på, sier 52-åringen.

Han forteller at han har sett mye lokalfotball den siste tiden, blant annet sønnen Markus' kamper og treninger med HamKam.