Luksusproblem på topp for Klopp etter hat trick: – Gode prestasjoner gir meg aldri hodepine

Diogo Jota (t.v.) og Roberto Firmino (t.v.) kjemper om å bekle spissplassen for Liverpool. Foto: Peter Byrne / AP / NTB scanpix
Diogo Jota (t.v.) og Roberto Firmino (t.v.) kjemper om å bekle spissplassen for Liverpool. Foto: Peter Byrne / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Jürgen Klopp forsvarer Roberto Firmino etter at hans utfordrer på spissplassen, Diogo Jota, scoret hat trick mot Atalanta i mesterligaen.

Jota er i kjempeform for tiden, men det gjør han ikke til automatisk førstevalg som spiss for Klopp.

– Gode prestasjoner gir meg aldri hodepine. Det er viktig at vi har mer enn elleve spillere og i kveld spilte Diogo en kjempekamp. Det forteller ingenting om Bobby (Firmino) og bidrar ikke til å gi meg hodepine.

Firmino har sammen med Mohamed Salah og Sadio Mané vært soleklare førstevalg lengst fram i banen for Liverpool i flere år, men nå kan trioen bli splittet opp.

Med sju mål på ti kamper så langt for Liverpool siden overgangen fra Wolverhampton i sommer, har Jota allerede flere mål i 2020 for Merseyside-klubben enn Firmino.

Jota ble matchvinner i Liverpools 2-1-seier over West Ham lørdag, da han som innbytter erstattet nettopp Firmino, før han fulgte opp med hat tricket mot Atalanta i mesterligaen.

Likevel gjenstår det å se hvem som får tillit på topp i neste kamp for Liverpool når den regjerende seriemesteren skal spille storkamp mot Manchester City på søndag.

Personvernpolicy