Frode Kippe gjør LSK-comeback

Frode Kippe er tilbake på banen. Foto: Terje Pedersen / NTB
Frode Kippe er tilbake på banen. Foto: Terje Pedersen / NTB Foto: NTB scanpix

Frode Kippe tar permisjon fra jobben som spillerutvikler i LSK for å bidra som spiller resten av året. 42-åringen gjør dermed et uventet comeback.

Sju seriekamper og en drøy måned gjenstår av sesongen 1. divisjon. Lillestrøm jager opprykk til Eliteserien.

– Jeg skal bidra med det jeg kan den siste måneden her i tilfelle det skulle skje noe på slutten av sesongen. Jeg skal være med å trene, være tilgjengelig og fyre opp gutta godt for å få det opprykket. Det er viktig for klubben. Så håper jeg at jeg ikke skal spille altfor mye, sier Kippe til klubbens nettsider.

Kippes siste offisielle kamp var den dramatiske kampen mot Start som endte med nedrykk 11. desember i fjor.

Personvernpolicy