Tutta: Mye ensidig informasjon om Trump

<p>Suzann Pettersen mener mye i USA er blitt bedre under Donald Trump. Her under åpningen av Norsk Idretts Æresgalleri i februar.</p><p></p>
Suzann Pettersen mener mye i USA er blitt bedre under Donald Trump. Her under åpningen av Norsk Idretts Æresgalleri i februar. Foto: NTB scanpix

Golfpensjonist Suzann Pettersen mener mye i USA har blitt veldig bra under Donald Trump og sier nordmenn ofte får et ensidig inntrykk av presidenten.

«Tutta» har kjent Trump i en årrekke. 39-åringen presiserer at hun ikke vil gå god for noe av det presidenten sier, men tar ham likevel i forsvar i et intervju på « Lindmo » som sendes på NRK fredag kveld.

– Jeg vil jo si at her i Norge er det veldig ensidig informasjon som kommer fram om hva Trump egentlig gjør. Hvis du bor i USA og ser hvordan samfunnet fungerer internt, så er det ekstremt mye som er blitt bedre med ham, sier «Tutta».

Hun er en av veldig få nordmenn som kan hevde å kjenne mannen Donald Trump.

– Han du ser på TV i dag er akkurat han jeg møtte for 15 år siden. Han er en karakter som står ved seg selv. Det er få jeg kjenner som digger seg selv mer enn ham. Han elsker å le av seg selv, og jeg kan også le av meg selv. Så vi har funnet en lett tone , sier «Tutta» i et intervju med Lindmo på NRK.

Den tidligere golfstjernen kommer fredag med bok om sitt liv som proffgolfer.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden