Italienske nettsteder: Hauge blir Milan-spiller umiddelbart

Bodø/Glimts Jens Petter Hauge og Vålerengas Christian Dahle Borchgrevink under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Vålerenga på Aspmyra stadion søndag kveld. Foto: Mats Torbergsen / NTB
Bodø/Glimts Jens Petter Hauge og Vålerengas Christian Dahle Borchgrevink under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Vålerenga på Aspmyra stadion søndag kveld. Foto: Mats Torbergsen / NTB Foto: NTB scanpix

Ifølge italienske nettsteder betaler Milan rundt 56 millioner norske kroner for Bodø/Glimts Jens Petter Hauge (20).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sempremilan skriver at Milan mener alvor, og at Hauge kan bli presentert allerede tirsdag etter å ha gjennomgått den medisinske testen. Hauges agent skal ha hatt møter med Milan i de siste dagene.

Nettstedet Calciomercato var den første til å melde at Milan var villig til å betale fire millioner euro for nordmannen, og at de senere høynet dette budet til fem millioner euro – rundt 56 millioner norske kroner.

Det opprinnelige kravet fra Bodø/Glimt skal ha vært 6 millioner euro.

– Nå, ikke i januar

Sistnevnte nettsted mener at overgangen vil gå i orden om ikke noe ekstraordinært skjer. Overgangen vil skje umiddelbart og ikke i januar etter at den norske sesongen er over.

Sjefredaktør Marco Conterio i Tuttomercatoweb skriver også at Hauge har bestemt seg for å bli Milan-spiller.

TV 2 får bekreftet at agenten til Hauge, Atta Aneke, er på plass i Milano. Kanalen erfarer også at Hauge tirsdag morgen reiser til den norditalienske byen for legesjekk, samt at den personlige avtalen med klubben skal være ferdigforhandlet.

Hauge: Skal ut på tur

Overfor VG hadde hovedpersonen dette svaret da han mandag kveld ble spurt om han skal til Milano tirsdag:

– Jeg skal ut på tur i morgen. Det blir ut på reise, og så får vi se hva de neste dagene bringer.

Ifølge avisas kilder gjenstår bare detaljer før han blir Milan-spiller.

20-åringen fra Bodø var en av banens aller beste – med en målgivende pasning og en scoring – i Glimts bortetap 2–3 mot nettopp Milan i europaligakvalifiseringen i forrige uke.

Jens Petter Hauge ble mandag tatt ut i den norske landslagstroppen for første gang.

Personvernpolicy