Middels avslutning for Ventura i Punta Cana

Kristoffer Ventura gikk siste runde av turneringen i Punta Cana på par og endte et godt stykke nede på listene. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Kristoffer Ventura gikk siste runde av turneringen i Punta Cana på par og endte et godt stykke nede på listene. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Foto: NTB scanpix

Kristoffer Ventura gikk siste runde i PGA-turneringen i Den dominikanske republikk på par og endte på delt 52.-plass.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han greide cuten halvveis med et nødskrik etter en skuffende åpningsrunde, men han klatret på listene både fredag og lørdag. Søndag gikk han en runde med en bogey (4. hull), en birdie (15. hull) og resten par, og dermed falt han litt på listene igjen.

Totalt endte han fem slag under par etter serien 72-69-70-72. Han endte 13 slag bak turneringsvinner Hudson Swafford.

Swafford leverte en 69-runde søndag, og det holdt til seier ett slag foran Tyler McCumber. Adam Long, som ledet før den siste runden, trengte 75 slag søndag og falt til femteplass.

Det ble amerikansk seier også i helgens turnering på europatouren. John Catlin greide birdie på tre av de fire siste hullene i Irish Open i Ballymena og vant med to slag.

29-åringen hadde tidligere vunnet bare på asiatouren, men nå har han vunnet to av de tre siste turneringene på europatouren. Tidligere i måneden vant han Andalucia Open i Spania. Etter søndagens seier tar Catlin seg inn i topp 100 på verdensrankingen for første gang.

Kristoffer Reitan greide ikke cuten i Ballymena.

Personvernpolicy