Inter spurtet til seier i sesongstarten

Matchvinner Danilo D'Ambrosio (i midten) feirer med lagkameratene Arturo Vidal og Alessandro Bastoni etter å ha gitt Inter 4-3-seier over Fiorentina rett før slutt. Foto: Luca Bruno, AP / NTB scanpix
Matchvinner Danilo D'Ambrosio (i midten) feirer med lagkameratene Arturo Vidal og Alessandro Bastoni etter å ha gitt Inter 4-3-seier over Fiorentina rett før slutt. Foto: Luca Bruno, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

To sene scoringer vendte til 4-3-seier over Fiorentina i Inters første seriekamp denne sesongen. Atalanta scoret også fire i sin sesongåpning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to klubbene hadde fått sesongstarten utsatt på grunn av deltakelse i europacupenes sluttspill forrige måned. Begge innkasserte tre poeng og scoret enda flere mål. Atalanta vant 4-2 borte mot Torino.

Inter lå under 2-3 bare noen minutter før slutt, men Romelu Lukaku utlignet i det 87. minutt før Danilo D'Ambrosio nikket inn Alexis Sánchez' innlegg og avgjorde kampen.

– Det er alltid viktig å vinne, uansett om det er første eller siste kamp. Vi prøver å vinne uten å lide for mye, men i dag var det veldig vanskelig. Vi viste hvor mye vi er villige til å kjempe for det, sa D'Ambrosio.

Torino-kaptein Andrea Belotti scoret to ganger mot Atalanta, men gjestene reiste likevel hjem med seieren. Papu Gómez, Luis Muriel, Hans Hateboer og Marten de Roon scoret for Bergamo-laget som scoret hele 98 seriemål forrige sesong.

– Jeg mener dette Atalanta-laget er sterkere enn forrige sesongs lag, sa trener Gian Piero Gasperino.

Personvernpolicy