Ings ordnet Southamptons første poeng

Danny Ings scorer Southamptons vinnermål i bortekampen mot Burnley. Foto: Alex Livesey, Pool via AP / NTB scanpix
Danny Ings scorer Southamptons vinnermål i bortekampen mot Burnley. Foto: Alex Livesey, Pool via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Danny Ings ble matchvinner mot gamleklubben Burnley og sikret Southamptons første poeng i den nye Premier League-sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi viste stor karakterstyrke i dag. Burnley er et vanskelig lag å møte, men vi jobbet knallhardt, sa Ings til BBC.

Den engelske landslagsspissen ble nummer to på måljegerlista forrige sesong, ett bak Jamie Vardy. Han er allerede oppe i tre mål etter de tre første kampene i høst, og lørdag ga det uttelling også for laget.

Målet kom allerede i kampens 5. minutt på Turf Moor. Che Adams ble spilt fram på høyresiden og slo skrått ut til Ings, som scoret fra 10 meter.

Southampton hadde møtt tre London-lag tidligere i sesongen og tapt for alle tre: Crystal Palace og Tottenham i serien, Brentford i ligacupen.

– Det var ingen god sesongstart, men vi har jobbet mye med det defensive denne uka, og det var fantastisk å se hvor mye spillerne la i det. Det var en viktig seier, sa manager Ralph Hasenhüttl til BBC.

– De var gode før pause, men vi dominerte 2. omgang. Det er små marginer, sa Burnley-manager Sean Dyche. Hans lag er ett av fire som fortsatt venter på sitt første Premier League-poeng.

Personvernpolicy