Solskjærs United tapte i generalprøven

Det ble en skuffende generalprøve for Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Foto: Francisco Seco / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United fikk ingen god generalprøve før sin sin utsatte Premier League-åpning kommende helg. Aston Villa vant 1-0.

Det var Aston Villas nyervervelse Ollie Watkins som scoret kampens eneste mål i treningskampen på Villa Park. 24-åringen ble tidenes dyreste Villa-signering da overgangen ble klar for noen dager siden. Målet kom drøye fem minutter før pause, og ledelsen holdt seg kampen ut.

Premier League ble lørdag sparket i gang, men Manchester United har fått utsatt seriestarten som følge av sin deltakelse i europaligaens sluttspill. Der spilte laget sin siste kamp så sent som 16. august, da det ble tap for Sevilla i semifinalen.

Solskjærs menn spiller sin første kamp i Premier League kommende helg, når de møter Crystal Palace til dyst. Aston Villas skulle møtt Manchester City i første serierunde, men den kampen er også utsatt. Villas første kamp er mot Sander Berges Sheffield United.