Kruttsterk femteplass for Skarpnord i Tsjekkia

Marianne Skarpnord leverte solid i Tsjekkia. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Marianne Skarpnord gikk en solid sisterunde søndag og ble til slutt nummer fem i det åpne tjekkiske mesterskapet i golf.

Sarpingen avsluttet turneringen med en bogeyfri runde fire slag under par. Det ga ti slag under par totalt i turneringen som er en del av europatouren.

Skarpnord gikk begge de første rundene tre slag under par. Søndagen endte altså enda et hakk bedre.

Danske Emily Kristine Pedersen var i en klasse for seg i turneringen. Hun ledet klart foran søndagens avslutningsrunde og var aldri i nærheten av å slippe konkurrentene inn på seg.

Vinneren endte til slutt på 17 slag under par. Østerrikske Christine Wolf, som fulgte nærmest, var fire slag dårligere.

Maiken Bing Paulsen endte turneringen på delt 35.-plass. Stina Resen endte som nummer 47. Madelene Stavnar fikk det ikke til i Tsjekkia og endte på delt 110.-plass etter å ha gått de to første rundene åtte slag over par (78-74).