Nora Mørk rusten i comeback, men Vipers startet med seier

Nora Mørk gjorde comeback i norsk håndball og etter skade da Vipers Kristiansand slo Sola i serieåpningen. Hun var rusten, men glad for at hun unngikk ny skade. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Nora Mørk gjorde comeback i norsk håndball og etter skade da Vipers Kristiansand slo Sola i serieåpningen. Hun var rusten, men glad for at hun unngikk ny skade. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Sola ga storfavoritt Vipers Kristiansand hard kamp i Nora Mørks eliteseriecomeback, men slapp opp for krefter og tapte 25-34.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mørk er frisk etter omfattende skadeproblemer og tilbake i norsk håndball etter fire år i utenlandske storklubber. Hun ville mye, men var tydelig rusten og slet med å få det til å stemme i Vipers-debuten.

Hun måtte ha straffekast for å få inn sitt første mål, og hun endte med tre scoringer på seks forsøk, hvorav tre sjumetere. Hun misset to straffekast og hadde også flere tekniske feil.

– Jeg er så sykt glad for at jeg ikke skadet meg, slik jeg gjorde i mitt forrige comeback. Jeg har vært veldig nervøs og gruet meg, og jeg er så glad for at jeg kom meg gjennom og skal trene håndball mandag, sa Mørk til TV 2 og tørket en liten gledeståre.

Linn Jørum Sulland ble toppscorer for Vipers med seks mål, mens Malin Holta var kampens suverene toppscorer med 11 scoringer for Sola.