Medier: Wolfsburg-stjerne blir lagvenninne med Mjelde i Chelsea

Pernille Harder skal være på vei til Chelsea.
Pernille Harder skal være på vei til Chelsea. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Søndag kan Pernille Harder skyte Wolfsburg til mesterligatriumf mot Lyon. Neste sesong spiller den danske spissen i Chelsea, ifølge flere medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Harder har vært en avgjørende brikke i mesterligaeventyret til Ingrid Syrstad Engens Wolfsburg denne sesongen. Søndag venter seiersvante Lyon i finalen.

Etter finalen kan det komme dårlige nyheter for den tyske storklubben. Lørdag skriver både nettstedet Sportbuzzer, den tyske avisen Süddeutsche Zeitung og fotballmagasinet Kicker at Harder er klar til å signere for den engelske storklubben Chelsea.

I London blir Harder i så fall lagvenninne med Maren Mjelde, Maria Thorisdottir og Guro Reiten. I Chelsea spiller også den danske stjernens kjæreste Magdalena Eriksson.

Wolfsburg ønsker ikke å uttale seg om den mulige overgangen.

«Vårt fokus ligger på søndagens finale, og vi kommer ikke til å kommentere forhold rundt våre ansatte i forkant», heter det i en uttalelse.

Harder har i utgangspunktet kontrakt med Wolfsburg til 2021. I 2018 ble hun kåret til årets spiller av Det europeiske fotballforbundet (Uefa). Denne sesongen er hun toppscorer i Wolfsburg med 27 mål.