Svenskene fortsetter Northug-samarbeid: – Vi vender ikke Petter ryggen

Flere svenske langrennsløpere velger å fortsette sitt samarbeid med Petter Northug etter at han ble siktet for fartsovertredelse, kjøring i påvirket tilstand og oppbevaring av narkotika. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Flere svenske langrennsløpere velger å fortsette sitt samarbeid med Petter Northug etter at han ble siktet for fartsovertredelse, kjøring i påvirket tilstand og oppbevaring av narkotika. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Når den svenske skieliten sommerdebuterer i Trollhättan er det med Petter Northug som sponsor flere steder. – Vi vender ikke Petter ryggen, sier arrangørene.

Når de svenske skistjernene torsdag og fredag konkurrerer mot hverandre på rulleski, er det med Northug som sponsor, både på enkelte utøvere og på reklameplakater langs løypa, skriver Aftonbladet.

Varemerket Northug tilhører Petter Northug, som nylig ble siktet for fartsovertredelse, kjøring i ruspåvirket tilstand og oppbevaring av narkotika.

Calle Halfvarsson og Frida Karlsson er to utøvere som har sponsoravtale med Petter Northug. Begge har bestemt seg for å fortsette samarbeidet med nordmannen. Det samme gjelder arrangørene av Alliansloppet.

– Vi kjenner Petter og vi vil ikke vil forlate Petter nå. Det handler om at det finnes et menneske bak dette som trenger hjelp, og vi skal ikke vende ryggen til, sier Magnus Larsson, som er en av arrangørene.

Personvernpolicy