Adegbenro blir værende i Rosenborg

Rosenborgs Samuel Adegbenro var på vei til tyrkisk fotball, men overgangen ble ikke noe av. Nå blir venstrevingen værende i Trondheim.
Rosenborgs Samuel Adegbenro var på vei til tyrkisk fotball, men overgangen ble ikke noe av. Nå blir venstrevingen værende i Trondheim. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Overgangen til tyrkisk fotball blir ikke noe av for Rosenborgs Samuel Adegbenro. Spilleren fortsetter i klubben, opplyser RBK.

Rosenborg opplyser på sine nettsider at den ikke navngitte tyrkiske klubben og Rosenborg var enige om en overgang for Samuel Adegbenro og at venstrevingen tirsdag reiste sørover for å fullføre sin personlige avtale.

– Onsdag ble det klart at Adegbenro og klubben ikke klarte å bli enige, og forhandlingene ble brutt. Adegbenro returnerer nå til Trondheim og kan være aktuell for troppen mot Stabæk på søndag, skriver klubben videre.

Adegbenro kom fra Viking i 2017 og ble matchvinner i europaligakvalifiseringen mot Ajax i sin debut for klubben. Men 24-åringen har slitt mye med skader etter overgangen fra Rogaland.

Denne sesongen har det kun blitt med fire kamper på grunn av skader. Så langt står Adegbenro oppført med 71 kamper for Rosenborg. Nå ligger det an til at det tallet vil øke.

Personvernpolicy