Ny skuffelse for LSK – klarte bare uavgjort mot Ull/Kisa

Det ble en ny frustrerende aften på jobben for Simen Rafn (t.h) og Lillestrøm. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Lillestrøm tok ledelsen to ganger, men Ull/Kisa svarte like mange. Dermed er kanarifuglene tilbake på jorda igjen etter seieren mot KFUM Oslo sist.

Lillestrøm ledet da lagene ruslet i garderoben til pause, men gjestene svarte rett etter hvilen. Thomas Lehne Olsen scoret sesongens første da han satte inn 2-1 tidlig i 2. omgang, men Ull/Kisa nektet de gule og svarte å starte en seiersrekke. Sander Werni utlignet til 2-2 med tjue minutter igjen å spille, et resultat som sto seg til dommeren blåste av.

Lillestrøm er dermed nede på 10.-plass med tolv poeng. Tre seiere, tre uavgjorte og tre tap er den brutale fasiten for Geir Bakkes menn etter ni kamper i returen på Norges neste høyeste nivå. Ull/Kisas sterke poeng gjør ingen utslag på tabellen. Jessheim-klubben ligger fortsatt på 14.-plass med sine sju poeng, ett poeng over Øygården på nedrykksplass.

Gustafsson-perle

Vertene tok tidlig styringen mot et lavtliggende Ull/Kisa, men kanarifuglene slet med å spille seg til de største sjansene innledningsvis.

Men etter 25 minutter smalt det. En lekker pasning fra Kaan Kairinen fant Daniel Gustafsson, som dunket til med strak vrist og scoret sitt annet mål på like mange kamper.

Gjestene var farlig frempå umiddelbart etter, men Andreas Øklands heading strøk stolperoten. Ull/Kisa fortsatte yppe seg mot storebror, men det sto stadig 1-0 til pause.

Men fem minutter ut i 2. omgang klarte ikke Lillestrøm å stå imot lenger. Ull/Kisa holdt trykket oppe etter en corner, og Stian Ringstads innsvinger fant Nikolas Walstad, som stanget inn utligningen på sin gamle hjemmebane.

Sjanserikt

Hjemmelaget kvitterte raskt med Lehne Olsen, som satte inn sitt etterlengtede første mål for sesongen da han headet inn Knudsens innlegg på utsøkt vis.

Målfesten fortsatte da skuddet fra Christian Aas gikk via en Lillestrøm-forsvarer og traff Sander Werni, som styrte ballen inn i nota.

Ringstad var nær ved å sende gjestene i føringen med et lekkert utsideskudd etter 70 minutter, men Jo Coppens i Lillestrøm-buret var med på notene.

Lehne Olsen burde blitt tomålsscorer da han kom alene igjennom like etterpå, men avslutningen var et syltynt skue. Heller ikke innbytter Torbjørn Kallevåg klarte å overliste Stefan Hagerup i Ull/Kisa-målet.

Tross en intens 2. omgang ble det aldri flere mål på Åråsen. Kampen endte 2-2.