Merittert svensk trener til ØIF Arendal

ØIF Arendal-trener Marinko Kurtovic (stående ved benken) får en kyndig assistent i svenske Kristian Berndtsson, som forrige sesong ledet Sävehof i mesterligaen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
ØIF Arendal-trener Marinko Kurtovic (stående ved benken) får en kyndig assistent i svenske Kristian Berndtsson, som forrige sesong ledet Sävehof i mesterligaen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

ØIF Arendal har sikret seg den meritterte svenske håndballtreneren Kristian Berndtsson som hovedtrener Marinko Kurtovics assistent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Berndtsson trente forrige sesong Sävehof til sterke resultater i mesterligaen. Det er klubben tidligere Elverum-trener Michael Apelgren har overtatt.

Berndtsson har tidligere i mange år vært ansvarlig for Sävehofs anerkjente akademi.

– Jeg håper at jeg kan være med på å bidra til å ta ØIF Arendal det siste steget for å etablere klubben som Norges beste håndballklubb, sier Berndtsson til klubbens nettsted.

Han starter i jobben så snart karantenen er unnagjort.

– I Kristian får vi først og fremst en fantastisk person. I tillegg er vi så heldige at han har vært ansvarlig for Sveriges beste og største akademi i en årrekke, og på toppen av dette kommer han med Champions League-erfaring fra fjoråret. Kristian er vårt kinderegg, sier hovedtrener Kurtovic.