Agüero rekker ikke mesterligaoppgjøret mot Real Madrid

Sergio Agüero er fortsatt ikke friskmeldt etter å ha blitt skadd i kampen mot Burnley 22. juni. Foto: Martin Rickett / AP / NTB scanpix
Sergio Agüero er fortsatt ikke friskmeldt etter å ha blitt skadd i kampen mot Burnley 22. juni. Foto: Martin Rickett / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Pep Guardiola bekrefter at Sergio Agüero ikke ser ut til å bli klar til åttedelsfinalen mellom Manchester City og Real Madrid 7. august.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Argentineren har gjort det han kan for å helbrede kneskaden han ble operert for to dager etter 5-0-seieren over Burnley 22. juni, men blir høyst sannsynlig ikke klar til kampen mot Real Madrid.

Flere hadde begynt å tro at spissen kunne bli klar til å hjelpe City videre til kvartfinale i Champions League, men den muligheten avskriver nærmest City-manager Guardiola overfor klubbens nettsted.

– Nei, jeg tror ikke det vil være mulig, sier den spanske hovedtreneren.

Guardiolas menn er likevel favoritter til å avansere i mesterligaen når turneringen starter opp igjen i august. I den første av to åttedelsfinaler mot Real Madrid i mars vant City 2-1, før coronaviruset satte en stopper for videre spill.

I tillegg har Manchester City funnet formen i Premier League uten Aguero på banen, med nok en storseier i serieavslutningen søndag. Erstatteren på spissplass, Gabriel Jesus, har scoret fire mål de siste fem kampene i ligaen og ventes å starte mot Real Madrid.