Eddie Howe om nedrykket: – Det tøffeste øyeblikket i karrieren min

Eddie Howe og Bournemouth rykket ned fra Premier League søndag. Foto: Catherine Ivill / AP / NTB scanpix
Eddie Howe og Bournemouth rykket ned fra Premier League søndag. Foto: Catherine Ivill / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tross 3-1-seier over Everton søndag rykket Bournemouth ned fra Premier League. En knust Eddie Howe unnskyldte seg etter kampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg vil si beklager fra meg for at vi ikke har vært gode nok i år og for at vi ikke har klart å forbli i Premier League, sa Bournemouth-manageren til Sky Sports etter kampen.

Nedrykket ble et faktum da Aston Villa tok poeng borte mot West Ham. Dermed hadde Joshua King og Bournemouth ett poeng for lite til å kunne fortsette Premier League-eventyret.

Reisen i det øverste nivået av engelsk fotball varte i fem år for «The Cherries», men Howe tror ikke dette er siste gang laget hans blir å se i toppdivisjonen.

– Jeg er fast bestemt på at Bournemouth vil komme dit, tilbake i Premier League, sier han.

Bournemouth spilte en god kamp mot Everton med mål fra Joshua King, Dominic Solanke og Junior Stanislas. Howe beskrev likevel en laber stemning i garderoben etter kampen.

– Jeg vet at spillerne har det vondt. Jeg så i garderoben at de alle var skuffet over hva som har skjedd, ikke nødvendigvis i dag, men gjennom hele sesongen. Det har ikke vært bra nok, sa Howe.

– Med tanke på følelser, så er dette det tøffeste øyeblikket i min karriere.

Personvernpolicy