Vidal skjøt Barcelona opp i ryggen på Real Madrid

Arturo Vidal og Lionel Messi fikset Barcelona-seier lørdag. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB scanpix
Arturo Vidal og Lionel Messi fikset Barcelona-seier lørdag. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelona la på ny press på serieleder Real Madrid med 1-0-seier over Valladolid i spansk fotball lørdag. Arturo Vidal ble matchvinner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelona og Real Madrid kjemper en tøff kamp om seriemesterskapet i La Liga. Hovedstadsklubben har vært i førersetet den siste tiden, men Barcelona holder liv i håpet om en sen snuoperasjon.

Med lørdagens trepoenger på bortebane i Valladolid skiller det igjen bare ett poeng mellom tittelrivalene. Samtidig har Real Madrid én kamp tilgode.

Mandag kan serielederen på ny skaffe seg fire poengs luke med seier borte mot Granada. Det vil i så fall bety at hovedstadsklubben har matchball i gulllkampen i nest siste serierunde.

Barcelona har nå to kamper igjen å spille. Osasuna er motstander på hjemmebane i nest siste runde, før nedrykkstruede Alaves venter deretter.

Real Madrid avslutter på sin side mot Villarreal og Leganes etter mandagens kamp mot Granada.

Lørdagens Barcelona-seier kom som et resultat av Arturo Vidals scoring etter kun et kvarters spill. Chileneren fikk ballen av Lionel Messi og sendte den bort i lengste hjørne bak Valladolid-keeper Jordi Masip.