Selvsikker Zlatan: – Milan hadde vunnet Serie A om jeg hadde vært her hele sesongen

<p>Zlatan Ibrahimovic scoret og hadde målgivende i den meget sterke 4-2-seieren over Juventus tirsdag. Hvor spiller svensken neste sesong?</p><p></p>
Zlatan Ibrahimovic scoret og hadde målgivende i den meget sterke 4-2-seieren over Juventus tirsdag. Hvor spiller svensken neste sesong? Foto: NTB scanpix

Tirsdag kveld snudde Milan 0-2 til 4-2 mot serieleder Juventus. Zlatan Ibrahimovic var delaktig i opphentingen, men hvor han spiller neste sesong er uvisst.

Svensken kom til Milan fra LA Galaxy i desember i fjor. Han mener den italienske storklubben hadde vunnet ligaen om han hadde vært der fra sesongstarten i august 2019.

– Hvis jeg hadde vært her fra starten, hadde vi vunnet Serie A , sa han til TV-kanelen DAZN etter tirsdagens snuoperasjon, ifølge Daily Mail.

– Jeg er president, trener og spiller, men får bare betalt for å være spiller, fortsatte svensken selvsikkert, som kun har kontrakt ut denne sesongen med Milan.

Snudde

Tirsdag så det mørkt ut for de svarte og røde mot Juventus da Cristiano Ronaldo satte inn 2-0 etter 53 minutter. Så startet den elleville snuoperasjonen.

Ibrahimovic banket ballen i hjørnet på straffe til 1-2 etter 62 minutter. Fire minutter senere ga svensken ballen til Franck Kessie, som skjøt via Danilo og i mål.

Den svenske 38-åringen ble byttet ut rett etter 2-2-målet, men det virket ikke å ha noen betydning. Unggutten Rafael Leao lurte inn 3-2 etter 67 minutter, før Ante Rebic hamret ballen i nettaket og fastsatte sluttresultatet til 4-2 ti minutter før full tid.

– Jeg er gammel, det er ingen hemmelighet. Men alder er bare et tall. Jeg trener bra og har klart å finne en balanse. Det kjennes bra nå. Jeg gjør alt for å hjelpe laget på alle mulige vis.

Ingen fans

Dessverre for Milan-spillerne var det ingen fans som kunne feire opphentingen. Det synes Ibrahimovic er leit.

– Det er ting vi ikke kan kontrollere. Å spille uten fans er synd, en rar situasjon. Men vi gjør jobben vår og er profesjonelle. Det kan hende at kampene med fans i mars var det siste fansen har sett meg på San Siro, sa han.

Seieren var av det viktige slaget for Milan, som tok seg forbi både Napoli og Roma. Ibrahimovic og co. er nå nummer fem med sju kamper igjen. Det gir europaligaspill.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden