Zlatan Ibrahimovic og Milan vartet opp med sterk snuoperasjon mot gulljagende Juventus

Franck Kessié fant nettmaskene da Milan slo Juventus tirsdag kveld. Foto: Spada / LaPresse / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Serieleder Juventus klarte ikke å utnytte tapet til gullrival Lazio mot Lecce. Torino-klubben tapte 2-4 borte mot Zlatan Ibrahimovic og Milan i Serie A tirsdag.

Juventus ledet 2-0 takket være scoringer fra Adrien Rabiot og Cristiano Ronaldo, men på fem minutter snudde alt på San Siro.

Zlatan Ibrahimovic startet snuoperasjonen med en straffescoring før Franck Kessié og Rafael Leao snudde kampen på kort tid etter en drøy time spilt. I sluttminuttene fastsatte Ante Rebic sluttresultatet til 4-2. Det var Juventus første tap på åtte runder.

Til tross for nederlaget leder Juventus ligaen fortsatt med sju poeng når sju runder gjenstår. Gullrival Lazio måtte se seg slått 1-2 borte mot nedrykkstruede Lecce. På overtid stjal Lazio-spiller Patric overskriftene da han ble utvist for biting.

Nydelig åpningsmål

Etter at lagene gikk til pause på 0-0, var det gjestene fra Torino som kom best i gang, og hvilken scoring som innledet målfesten i Milano.

Adrien Rabiot rappet ballen et stykke inn på egen banehalvdel, tok en tunnel, satte fart og hamret inn sitt første Juventus-mål like etter pause.

Deretter var det Cristiano Ronaldos tur til å finne nettmaskene. På en langpasning gikk to Milan-spillere opp mot hverandre i en hodeduell de begge tapte. Portugiseren mottok ballen enkelt og hadde få problemer med å doble ledelsen.

Snuoperasjon

Deretter gikk det verre for Ronaldo og lagkameratene. Etter en drøy time fikk vertene straffe da videodømmingen oppdaget en hands i straffefeltet til Juventus. Fra elleve meter var Zlatan Ibrahimovic iskald.

Svensken tok på seg servitørrollen da Kessié utlignet til 2-2 like etterpå, men Milan var ikke ferdig. I neste angrep dro Rafael Leão seg innover og satte inn Milano-klubbens tredje. Ballen endte i keeperhjørnet, og Juventus-keeper Wojciech Szczesny kunne gjort mer for å avverge scoringen.

Vondt ble til verre for Juventus da Ante Rebic fastsatte sluttresultatet til 4-2 som følge av en svært dårlig klarering av Alex Sandro ti minutter før slutt.

Juventus møter Atalanta i neste runde, mens Milan skal i aksjon borte mot Napoli.