Mourinho etter Tottenham-bråket: – Snille gutter vinner bare fair play-prisen

José Mourinho er ikke bekymret over at to av hans stjernespillere kranglet på banen i kampen mot Everton.
José Mourinho er ikke bekymret over at to av hans stjernespillere kranglet på banen i kampen mot Everton. Foto: Richard Heathcote / AP

Det var amper stemning mellom Tottenhams Hugo Lloris og Son Heung-min på vei inn til pause i mandagens kamp mot Everton. Det bekymrer ikke José Mourinho.

Tottenham-kaptein Lloris var rasende på sin sørkoreanske lagkamerat og dyttet til ham, noe som fikk Son til å reagere. Harry Winks, Giovani Lo Celso og Moussa Sissoko fikk derimot skilt kamphanene før situasjonen utviklet seg ytterligere.

Situasjonen ble en snakkis etter kampen selv om Lloris og Son ga hverandre en god klem etter at 1-0-seieren var i boks. En som ikke kommer til å miste søvn over seansen, er spillernes manager José Mourinho.

– Et lag med snille gutter kan bare vinne fair play-prisen på slutten av sesongen, noe jeg aldri har vunnet og ikke er interessert i å vinne, sa portugiseren til pressen, gjengitt av Yahoo.

Den eneste innvendingen til «The Special One» var at den opphetede diskusjonen mellom Son og Lloris heller burde skjedd i garderoben. Spurs-treneren presiserte videre at alle hans suksessfulle lag har kranglet innimellom.

Portugiseren sa derimot at han oppfordret sine spillere til å være kritiske til hverandre etter det sure 1-3-tapet mot Sheffield United i runden før Everton-kampen.

– Vi snakket mye etter tapet, og en av tingene vi snakket om, var å ha en kritisk sans, være åpne med hverandre og sette forventninger til hverandre. Jeg tror det (situasjonen mellom Lloris og Son) var en konsekvens av det.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden