Klopp hyller stortalentet som signerte sin første proffkontrakt

Harvey Elliott (17) har signert proffkontrakt med Liverpool og hylles av klubbens trener Jürgen Klopp. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix
Harvey Elliott (17) har signert proffkontrakt med Liverpool og hylles av klubbens trener Jürgen Klopp. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Harvey Elliott (17) har blitt enig med Liverpool om en proffkontrakt. Kantspilleren debuterte for førstelaget i september og blir spådd en lovende fremtid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det har vært en ubeskrivelig opplevelse så langt. Å toppe det nå med min første profesjonelle kontrakt er en drøm for meg og familien min, sier Elliott til klubbens nettsted.

Talentet som kom fra Fulham forrige sommer, fikk først muligheten til å signere proffkontrakt etter å ha fylt 17 år i april. Kontraktslengden er ikke kjent.

– Harvey er et skikkelig spennende talent. Vi kjenner kvalitetene hans og har sett de hele sesongen på førstelaget og rekruttlaget, sier manager Jürgen Klopp.

17-åringen har spilt totalt åtte kamper for Liverpool. Han ble tidenes yngste til å debutere i Premier League da han i en alder av 16 år og 30 dager ble byttet inn for Fulham mot Wolverhampton i fjor.