Rallyprofil Henning Solberg unngikk konkurs

Rallyprofil Henning Solberg (t.h.) har betalt sin tidligere forretningspartner Ramiz Safdar 2,6 millioner kroner.
Rallyprofil Henning Solberg (t.h.) har betalt sin tidligere forretningspartner Ramiz Safdar 2,6 millioner kroner. Foto: Ole Berg-rusten / NTB scanpix

Henning Solberg har betalt sin tidligere forretningspartner Ramiz Safdar 2,6 millioner kroner og har med det lagt konkurssaken død. Men nye søksmål er varslet.

Det skriver VG. Safdar begjærte Solberg personlig konkurs med et krav på 11,5 millioner kroner i september. Saken har til og med vært innom Høyesterett.

– Vi kan opplyse at kravet er oppgjort med 2.600.000 kroner i dag i henhold til forliket, og konkurssaken er over. Dette er overensstemmende med hva vi tilbød i den første rettssaken. Dette kan således ikke karakteriseres som noe annet enn full seier for Henning Solberg, skriver Solbergs advokat Hans Kristian Skarpholt i en melding til avisen.

Ramiz Safdar var forretningspartner med Henning Solberg i dekkbutikken Dekknor. Foto: Ole Berg-rusten / NTB scanpix
Ramiz Safdar var forretningspartner med Henning Solberg i dekkbutikken Dekknor. Foto: Ole Berg-rusten / NTB scanpix

Safdars advokat Håkon Juell Hassel bekrefter også enigheten, men opplyser at det vil bli tatt ut stevning om en «rekke krav» som ikke omfattes av forliket.

Like etterpå opplyser Solbergs advokat at det vil fremmes et motsøksmål om erstatning for konkursbegjæringen som Safdar fremmet fram i høst.

Safdar og Solberg var forretningspartnere i dekkbutikken Dekknor.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden