Oppgitt Lampard vil ha en ordentlig VAR-diskusjon

Chelsea-manager Frank Lampard. Foto: Michael Regan/Pool via AP / NTB scanpix
Chelsea-manager Frank Lampard. Foto: Michael Regan/Pool via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Chelsea-manager Frank Lampard har sett seg lei kontroversielle VAR-avgjørelser. Nå maner han til en skikkelig debatt om temaet etter sesongen.

– Vi trenger en stor refleksjon etter at sesongen er ferdig.

Det sa Chelseas manager i et intervju med Daily Mail.

Debatten rundt videodømming har blitt diskutert jevnt og trutt gjennom hele sesongen. Flere kontroversielle avgjørelser, spesielt i Premier League, har gitt vann på mølla til nyvinningens kritiske røster.

Siste hendelse som føyer seg inn i rekken er Tottenhams Lucas Moura sin utligning mot Sander Berges Sheffield United sist torsdag. VAR annullerte scoringen, noe som fikk Spurs-manager José Mourinho til å si at han «fryktet for fotballens fremtid» om ikke VAR-problemene ble adressert.

– Det var helt klart et tilfelle hvor sunn fornuft kunne blitt brukt, men hvis regelboka konstaterer noe, så er det sånn det blir. Handsen blir gitt, sa Lampard.

– VAR har forbedret fotballen på noen måter, men det har forbedringspotensial og jeg mener at dommere, spillere, managere og alle andre involvert i fotballen bør sette seg ned sammen etter sesongen for å få fotballen nærmere en retning vi ønsker, fortsatte Lampard.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden