Coronasmitte i Bergets Malmö

Jo Inge Bergets klubb Malmö FF har tilfeller av korona i klubb-personalet. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix
Jo Inge Bergets klubb Malmö FF har tilfeller av korona i klubb-personalet. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Minst to personer i staben til den svenske fotballklubben Malmö er bekreftet smittet av coronaviruset. Onsdagens kamp mot Djurgården spilles som normalt.

Skåne-klubben bekreftet selv smittesituasjonen på sin nettside tirsdag.

Ingen trenere eller spillere har fått påvist smitte, men to personer i staben har det, melder Kvällsposten. Malmö har Jo Inge Berget i sin spillerstall.

Malmö-ledelsen sier til TV4s fotballkanal at onsdagens kamp mot Djurgården skal gå som vanlig. Sportssjef i Djurgården, Bosse Andersson, mener heller ikke at det er grunn til bekymring.

– Nei, det gjør jeg ikke. Sånn her kommer det sikker til å være i flere kamper, at noen blir berørt. Vi har restriksjoner i svensk fotball som vi følger, og det er en trygghet når sånt som dette dukker opp. Vi kjenner oss trygge og klare for match i morgen, sier Andersson til nyhetsbyrået TT.

Etter helgens prestasjon mot AIK, kan Berget kanskje få sjansen fra start for Malmö FF onsdag.

Berget skadet seg i cupkampen mot Karlskrona 1. mai, men var tilbake på benken til søndagens kamp mot AIK. Halvtimen før slutt på stillingen 2–0 til AIK fikk han sine første minutter i Allsvenskan i år.

Det betalte seg for Malmö da de fikk straffe etter 70 minutter. Isaac Kiese Thelin bommet fra elleve meter, men på returen var Berget først og sørget for redusering.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært