Coronasmitte i Bergets Malmö

Jo Inge Bergets klubb Malmö FF har tilfeller av korona i klubb-personalet. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix
Jo Inge Bergets klubb Malmö FF har tilfeller av korona i klubb-personalet. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Minst to personer i staben til den svenske fotballklubben Malmö er bekreftet smittet av coronaviruset. Onsdagens kamp mot Djurgården spilles som normalt.

Skåne-klubben bekreftet selv smittesituasjonen på sin nettside tirsdag.

Ingen trenere eller spillere har fått påvist smitte, men to personer i staben har det, melder Kvällsposten. Malmö har Jo Inge Berget i sin spillerstall.

Malmö-ledelsen sier til TV4s fotballkanal at onsdagens kamp mot Djurgården skal gå som vanlig. Sportssjef i Djurgården, Bosse Andersson, mener heller ikke at det er grunn til bekymring.

– Nei, det gjør jeg ikke. Sånn her kommer det sikker til å være i flere kamper, at noen blir berørt. Vi har restriksjoner i svensk fotball som vi følger, og det er en trygghet når sånt som dette dukker opp. Vi kjenner oss trygge og klare for match i morgen, sier Andersson til nyhetsbyrået TT.

Etter helgens prestasjon mot AIK, kan Berget kanskje få sjansen fra start for Malmö FF onsdag.

Berget skadet seg i cupkampen mot Karlskrona 1. mai, men var tilbake på benken til søndagens kamp mot AIK. Halvtimen før slutt på stillingen 2–0 til AIK fikk han sine første minutter i Allsvenskan i år.

Det betalte seg for Malmö da de fikk straffe etter 70 minutter. Isaac Kiese Thelin bommet fra elleve meter, men på returen var Berget først og sørget for redusering.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært