Bakenga klar for Odd: – Jækla moro å få en trønder hit

Bakenga spilte sist i Ranheim. Nå skal han være klar som Torgeir Børvens erstatter i Odd. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Bakenga spilte sist i Ranheim. Nå skal han være klar som Torgeir Børvens erstatter i Odd. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mushaga Bakenga er klar for Odd. Det kan åpne opp for at Torgeir Børven blir solgt til Rosenborg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bakenga-overgangen ble offentliggjort da Odd avholdt en pressekonferanse for å presentere sin nye spiss mandag. Bakenga har signert en kontrakt som strekker seg ut 2021-sesongen.

– Jeg er veldig glad for å ha signert. Jeg føler meg veldig bra og er egentlig bare gira på å komme i gang så fort som mulig, sa Bakenga.

Odds trener Jan Frode Nornes var også veldig glad for å ha signert Bakenga. Spesielt moro synes han det er at spissen er fra Trøndelag.

– Nå har vi sett mange spillere fra Skien de siste årene dra opp til Trøndelag, så det er jækla moro å få en trønder ned hit, spøkte Nornes, vel vitende om at Torgeir Børven er på vei fra Odd til Rosenborg.

Aktuelt: Ny Premier League-ball skal gi rette frispark

Børven har signert en kontrakt med Rosenborg som gjelder fra 1. august, men trønderne har vært i forhandlinger med Odd om å hente Børven allerede nå.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Odd har vært klare på at de trenger en Børven-erstatter, og med signeringen av Bakenga kan det bety at klubben er mer villige til å gi slipp.

Overgangsvinduet stenger tirsdag. Dersom Odd og Rosenborg ikke blir enige om en overgang innen fristen, vil ikke Børven kunne spille for Rosenborg før 8. september.

Det skyldes av at klubbene i Eliteserien ikke kan registrere nye spillere fra overgangsvinduet stenger 30. juni til det åpner igjen i september.

Aktuelt: Solskjær tror han mister stortalent