Iskald Svendsen skjøt OB mot fornyet kontrakt

Sander Svendsen ble matchvinner for OB mandag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Sander Svendsen ble matchvinner da OB slo Lyngby 2-1 og tok et langt skritt mot fornyet kontrakt på øverste nivå i dansk fotball mandag.

Svendsen sørget for det som ble en sterk borteseier med sin scoring snaut kvarteret ut i annen omgang. Med seieren har OB seks poengs forsprang til både Lyngby og Sønderjyske når tre kamper gjenstår av nedrykkssluttspillet.

Spissen Max Fenger gjorde forarbeidet og fant Svendsen foran mål etter 58 minutters spill. Den tidligere Molde-spilleren fulgte opp med en iskald avslutning da sjansen bød seg.

Før pause var Jørgen Skjelvik svært nær ved å sende gjestene i ledelsen, men nordmannens avslutning smalt i tverrliggeren.

Både Skjelvik og Svendsen var med i OBs startoppstilling til mandagens kamp. Duoen ble tatt av banen etter henholdsvis 76 og 79 minutter.